Alla Russkiy Toys är stora personligheter, den ena är inte den andra lik. 

 

Klara är en speciellt stor personlighet med många egenheter. En egenhet hon har är att äta sina tuggben på en sko! Detta har hon gjort sedan hon var valp och detta har utvecklats till en vana - en mycket underlig (ur vårt perspektiv) vana. Helst vill hon äta sitt tuggben på Husses plasttofflor - med fot i - och i andra hand på Mattes.

Klara äter ett grisöra på Mattes plasttoffla


Strättöbäckens Fantik/Mojje är matte Elsas lilla prinsessa och en etablerad dramaqueen. Det finns ingen det är så synd om som Mojje och får han inte det han vill blir han tårögd och tycker oändligt synd om sig själv. Varför klappar Matte en annan hund och inte bara honom? Alla händer på Moje!

Mojje: matte tvingar mig vara i buren när vi ska gå av tåget, fast jag inte vill!


Volga Sharm Brandy/Benji är en livsnjutare och agerar gärna bäbis om så krävs. Skulle det gå hade han krupit in under skinnet på en av sina älskade människor men eftersom det inte går får han istället trycka sig nära nära.


Azura Tyras Akvamarinas/Lilo är en sprudlande personlighet, det finns nästan ingen gräns för hennes glädje och lycka. Hon kan inte nog visa sin lycka över att ha närhet till sina människor. Sätter en älskad människa sig äntligen i soffan visar Lilo sin glädje över detta genom att fara fram och tillbaka längs ryggstödet och då och då slänga sig över axeln på den älskade. När första delen av lyckoruset är avklarat hoppar hon ner på soffans sits och slänger sig på rygg och viftat med hela kroppen och alla dess delar. Efter andra delen av lyckoruset är avklarat, återstår krypa nära och gärna in under armen på den älskade och pussa allt hon kommer åt. Tycker hon inte att hon fått tillräcklig uppmärksamhet gör hon om hela proceduren igen. Ibland kan det vara lite påfrestande, men man kan ju varken bli irriterad eller arg på någon som är så otroligt glad och snäll.