Åhus camping - årets första camping (Maj 2020)

Bra camping med mycket och många vägar att gå med hunden både i skog och i by. Finns hundbad någon kilometer bort.


Malmö circuscamping (Maj 2020)

Enkel, trevlig camping. Stenhård mark - svårt att sätta upp ett förtält! Bra rastvägar för hundar i industriområde och längs nedlagda järnvägsbanor. Gångavstånd in till Malmö.


Lomma camping (Juni 2020)

Trevlig camping med många gångvägar i skogen och längs havet. Man kan gå långa sträckor längs havet både norrut och söderut.

 

Vi gick med hundarna både in till Lomma centrum och Bjärred centrum. Efter att ha gått en timme i ösregn, kom vi slutligen fram till Bjärrred centrum. Hade förväntat oss mer av centrum!


Mjölkanabbens camping (Juni 2020)

Stannade över natten. 


Linneryds camping (Juni 2020)

Linneryds camping ligger invid en sjö. Inte en glamorös camping, men en mycket trevlig sådan. Där finns billig hemlagad mat och café. Gångvägar i skogen. Många små badplatser, bland annat ett hundbad. På tjugo minuter kan du gå in till det lilla samhället Linneryd, som är sevärt - inte minst för parkens skull som ligger vid sjön. Akta er dock, för här finns också många fästingar!


Hjorthålans camping (Juni 2020)

"Vad är det i ån?", undrar Lilo. Vi var djup inne i Blekinges skogar. På hjorthålans camping vid Ronneby Å. En mycket vacker plats och camping, för de som vill ha det enkelt. Svårt att få kontakt med världen utanför, pga dålig signal på telefonen.


Tredenborgs camping (Juni 2020)

Campingen ligger i närheten av Sölvesborg. En mycket välorganiserad campingplats med underbar utsikt över havet och dess små öar. Där finns också en liten skog att rasta hundarna i. En del av campingen är speciellt avsedd för hundägare - den delen som ligger närmast skogen.


Sibbarps camping (Juli 2020)

En spännande camping med många gångvägar runtom, och flera rastplatser för hundar i närheten.


Åhus camping (Juli 2020)

 


Sjöstugans camping (Juli 2020)

Trevlig camping vid havet. Många gångvägar i närheten.

 


Ringsjöstrand Camping (Juli 2020)

En mycket trevlig och välplanerad camping, men tyvärr inte så många gångvägar.

Vi planerade att gå från Höör till Höörby och valde natursköna vägar, som tyvärr gjorde att sträckan blev mycket längre än beräknad. När vi nästan var framme började det dessutom att ösregna. Och både vi och hundarna - med undantag av Volga Sharm Brandy/Benji - var utmattade och blöta.

 


Lerbergets camping (Juli 2020)

En enkel trevlig camping vid havet. Långa strandpromenader och cykelvägar samt skogsvägar.

Höganäs

Söderåsen


Rigeleje camping (Augusti 2020)

Enkel camping i mycket vacker miljö. Långa bra gångvägar. Fantastisk strand.


Frostavallen (9 juni 2021)

 

Lottas första camping . Vi ställde oss vid Frostavallens friluftsområde, för att se om allt fungerade, och grillade på en av friluftsområdets grillar. 

 

 

Rosornas camping (2 juli 2021)

Här får man välja en plats själv och själv checka in sig (betala). En lugn camping med en liten sjö och liten skog att promenera i. Prisvärd, men inte så mycket att promenera runt i  om man inte vill gå ängs vägen. Finns en ktrevlig men allför kort pomenadslinga .