Kategorier
Tidigare kullar

N-kullen

På grund av en tjuvparning mellan Volga Sharm Brendi/Benji och Azura Tyras Akvamarinas/Lilo föddes en ny kull valpar 2022/02/26. Kullen bestod utav två röda hanar

Den 30 december 2021 skedde en tjuvparning mellan våra två Russkiy Toys Azura och Brendi. Azura var i slutet av sitt löp, hon var instängd i vårat gästrum tillsammans med sin dotter. Vi brukar ha löptikarna i detta rum då det är ett säkert rum, med dörr som går att stänga plus att det är ett varmt och ombonat rum som hundarna är väldigt förtjusta i. Brendi gick lös i hemmet (förutom gästrummet som då var stängt) . Äldste sonen var på besök hemma över nyår och sov i ett annat rum i huset. Han tyckte att det rummet var kyligt, då det är dåligt isolerat , och bestämde sig därför för att sova i gästrummet (där Azura och hennes dotter sov). Detta skedde sent på kvällen framåt natten, och alla sov förutom han. Han tog ut Azura ur rummet och satte henne bakom en grind som avskärmar huset från övervåningen (denna grind är inte avsätt att ha löptikar bakom…utan vi använder den för att spärra av övervåningen och när vi matar hundarna för att skapa en mer lugn matsituaton). Under natten öppnade Azura och Brendi grinden. Lena vaknade på natten av att det var mycket ljud på övervåningen, då hon kom upp på övervåningen såg hon att hundarna satt fast i varandra. Efter denna parning skildes hundarna åt, resultatet blev två valpar.

SE19787/2022 Garrmia Nicko Lilja (Hane) Färg: Röd

Nicko

SE19788/2022 Garrmia Nisse Liten-fetknopp (Hane) Färg: Röd

Nisse