Kategorier
Våra hundar

Ztein-Algot Iz Imperii Championov (Algot)

Namn:Ztein-Algot Iz Imperii Championov
Kön:Hane
Född:2021-05-10
RegNr:SE59617/2021
Vikt:Vikt: 3,8 kg (december 2022)
Veterinär:Patella; 0/ua på båda knälederna. Ögon: Helt utan anmärkning

Om Algot

Algot är från en liten kennel i  Belarus, han har en utställningsmässigt bra stamtavla samt ett trevligt och livligt temperament, dessutom är han inte släkt med våra andra hundar. Han är en mycket vacker hund men tyvärr har han växt lite för mycket på höjden och är därför inte utställd.


Algot är en livlig och framåt kille, han älskar att busa och leka. Hans favorit kompis är Stina, tillsammans busar de och river ner huset. Algot precis som de andra av våra hundar är väldigt kelen, han älskar att kramas och gosa.  Förutom ovanstående intresse så är han väldigt glad i att sno mat,  gärna direkt ur munnen på andra, mums.