Kategorier
Våra hundar

Volga Sharm Brendi (Benji)

Namn:Volga Sharm Brendi/Benji
Kön:Hane
Född:2012-05-29
RegNr:SE40632/2020
Vikt: 2,8 Kg

Om Benji

Benjis stamtavla med bilder 

”small, compact, strong enough. The head of good lines, a little bit wide skull. The back is strong, the tail is perfect, perfect angles of back legs. Pays attention in the ring.” EXCELLENT, САС, The best

Kommentarer från domare Julia Ovsyannikova

scull. Correct ears with enough hair. Correct top line. Legs are long enough, good angles of back legs. Keeps the tail up. Free movements.” EXCELLENT, САС, The best male, ВОВ, Best of 9 group- 3 place.

Kommentarer från  domare Rozenberg

Benji är en mycket glad Russkiy Toy som älskar att kela, ja att kela är nog det bästa han vet, det och tikar. Han följer mer än gärna med på allt och älskar att campa, campa är så kul tycker Benji. Hans favorit sak med att campa är nog att det kan finnas nya tikhundar på campingplatsen samt att när man campar så är man alltid med sina ägare och får ännu fler tillfällen att kela. 
Han har en mycket stabil mentalitet samt är en modig och framåt hund och blir snabbt bekant med okända människor.

Benji är bland anant pappa till vår tik Lotta Lavendel.