Kategorier
Våra hundar

Superroyal Carissima Satu (Stina)

Namn:Superroyal Carissima Satu/Stina
Kön:Tik (kastrerad)
Född:2017-03-14
RegNr:SE23480/2017
Vikt: 3 Kg

Om Stina

Stina är en väldigt aktiv tik som älskar att följa med på äventyr och röra på sig vilket göra att hon kräver mycket fysisk aktivitet dagligen. Hon älskar att springa bredvid cyklen, snabbt ska de gå, 7 km är en rätt lagom spring runda. Men det går även bra med en promenad på en mil eller så där. I övrigt är hon en lättlärd hund som älskar att träna, (har tidigare tränat nosework), vi har börjat träna freestyle (nybörjare), men vi har ej tävlat i det än utan planerar att göra det i framtiden när corona är ett minne blott. 

Vi har valt att kastrera Stina då det har visat sig att hon har hormoniella problem och epelepsi . Hon får nu medicin varje dag och är fullt frisk