Kategorier
Våra hundar

Strättöbäckens Fantik (Mojje)

Namn:Strättöbäckens Fantik/Mojje
Kön:Hane (kastrerad)
Född:2014-02-06
RegNr:SE20326/2014
Vikt: 2 Kg

Om Mojje

Mojje är en aktiv hane som älskar att leka, bollar!! Han uppskattar även att följa med på längre promenader samt så älskar han att åka i sin cykelkorg, vi brukar åka ut på nya ställen att lukta och upptäcka på. Mojje vill aldrig vara ensam utan han vill alltid vara med, han anser sig även ha många rättigheter, bland annat att sova i sängen, en ”mänsklig rättighet” tycker Mojje. Han är en extremt kelen hund, om han vill kela så göra han det även om du inte vill. Som du kanske kan utläsa ur texten är Mojje en bortskämd liten hund som är en mästare på att manipulera sin matte så han alltid får sin vilja igenom. Hans favorit knep att ta till för att få sin vilja är att se extremt ledsen ut och funkar inte det så börjar han även att skaka samtidigt som han lyfter ena tassen och skulle inte de funka så finns det ett ledset gny att ta till.